dijous, 24 de novembre del 2016

Sorteig Col·laboradors

Avui us destapem els obsequis que ens han preparat els nostres col·laboradors pel sorteig que tindrà lloc el dia de la Cursa. En total seran més de 20 regals que us poden tocar.


El Restaurant El Cirerer situat al carrer de l'Església al centre de la població us ofereix un sopar per dues persones entre setmana de dilluns a divendres.



Carns Tugas i Balasch, situats al carrer Còdol, elaboren els seus propis productes i ens ofereixen una butifarra blanca i una butifarra negra.



El Bar La Rodera al carrer Moll us regala 3 lots de pollastre rostit, croquetes i patates. Es podrà adquirir qualsevol cap de setmana fins al Març del 2016.



La Laura, propietària de la perruqueria Tot Cabell, ens obsequia amb dos lots de productes per la higiene i cura del cabell, un per homes i un per dones. 


El Restaurant Nou Can Vendrell situat a l'entrada del poble per la carretera de Viladecans us regala un sopar per dues persones en divendres o dissabte.


L'establiment ecològic Tugas i Companyia us obsequia amb una panera de productes de la terra de màxima qualitat.




Aquesta botiga de material esportiu de Viladecans ha estat present en totes les edicions de la cursa. A part de proporcionar-nos els dorsals i facilitar-nos l'adquisició de material, ens ha donat per sortejar material esportiu i altres complements.



La pastisseria i forn de pa Ca La Marieta situada al costat de la Plaça de la Vila ens farà una panera del millor pa.




La botiga de queviures de Ca La Floreta (Coaliment) de la Plaça del Sol ens oferirà 6 ampolles de cava Jaume Serra. 




El Condis a part de proporcionar-nos part de la fruita per als participants també ens obsequiarà amb algun dels seus productes.


El Restaurant el Racó situat al carrer Poca Farina ens ofereix el seu Licor de Cireres.



La veterana perruquera Mariàngels Palós ens ofereix un VAL de 25€ per vescanviar en els seus productes i/o serveis de bellesa.







Per últim els organitzadors també sortejarem unes samarretes del nostre projecte #ourwaytorio i uns vals per fer sessions amb el grup d'entrenament de cursa tfRun dirigit pel Tino Bermejo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada