dijous, 3 de novembre del 2016

Entrenament-inspecció recorregut. Clínic tècnic pujades i baixades per muntanya.

El proper dissabte 12 de novembre al matí farem un reconeixement del recurregut de la cursa de la mà del Tino Bermejo, llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport i entrnenador a tfRun i del corredor de muntanya Lluc Montull, graduat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport.

La jornada constarà d'un petit briefing inicial de la cursa en el que explicarem el recorregut, horari, lloc per la recollida de dorsals, butifarrada i guardaroba per a que estigueu preparats per al dia de la cursa.

Després farem el recorregut de la cursa, parant-nos a l'inici del corriol més dur on mostrarem i practicarem la manera més eficient d'afrontar un gran desnivell amb terreny inestable, tant de pujada com de baixada.

Acabat el reconeixement gaudirem d'un avituallament especial mentre organitzem una taula rodona entre la Marta García-Miguel, el Lluc Montull i el Tino Bermejo on comentarem i discutirem les diferències metodològiques i vivencials entre l'entrenament d'atletisme en pista, asfalt i muntanya.

L'inici de la jornada serà a les 10h. Tindrà una durada aproximada de dues hores i mitja. És obert a tothom. El preu és de 5€ per als que ja esteu inscrits a la cursa i de 10€ per els que no.

Us podeu inscriure AQUÍ



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada