dijous, 19 de novembre del 2015

Salutació dels organitzadors

Un cop tancades les inscripcions i presentats els  nostres col·laboradors, ens agradaria presentar-nos i donar-vos la benvinguda.

Som la Marta i el Tino, esportista i entrenador. Fa una mica més d'un any iniciàrem un camí plegats amb l'objectiu de la classificació per els JJOO de Rio 2016 en la modalitat de Pentatló Modern.

Jo, a més, sóc creador i director de tfRun, empresa dedicada a l'entrenament i assessorament tècnic de cursa amb seu a Barcelona. La Marta és climentona. Tots dos havíem participat a la cursa original fa set anys.

Un dia va sorgir la idea de recuperar la cursa respectant l'esperit original. Ens va semblar una bona iniciativa per tornar a fer una cursa que ens havia agradat en el seu moment i que estava vinculada al poble de la Marta. Per altra banda servia per donar a conèixer el nostre projecte comú i compartir-lo amb tots i totes vosaltres.

Per aquest motiu estem molt contents i agraits de la bona acollida que ha tingut la cursa. Esperem estar a l'alçada i aconseguir que tots i totes en gaudim.

MOLTES GRÀCIES!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada