dilluns, 14 de novembre del 2016

Reconeixement de recorregut i clínic tècnic

Dissabte 12 de novembre vàrem organitzar un entrenament de reconeixement del recorregut. Amb l'objectiu que fos una bona oportunitat per aprendre i millorar la tècnica de cursa de muntanya, vàrem convidar el Lluc Montull, corredor de trail i entrenador de cursa de muntanya.
La jornada va ser molt profitosa. Vàrem començar amb un bon escalfament i primeres pautes per afrontar amb les millors garanties la cursa. Després, durant el recorregut vàrem fer vàries pauses aprofitant el desnivell per explicar i treballar diferents aspectes tècnics, tant de pujada com de baixada. El Lluc ens va aportar els seus coneixements i experiència de forma pràctica i precisa.

Després dels estiraments corresponents, vàrem concloure amb una bon esmorzar: cafè, fruita i pastís. Mentre fèiem el cafè, vàrem parlar dels diferents mètodes d'entrenament, pautes per una millor recuperació i descans, material específic de muntanya, seguretat i tots aquells punts que us preocupen i que poden millorar molt la vostra experiència corrent per la muntanya.

Al final regal d'una samarreta #ourwaytorio!

En resum, vàrem passar un bon matí fent allò que més ens agrada i aprofitant per aprendre i afegir nous elements a la nostra pràctica.

Tot a punt per el dia 27!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada