dissabte, 3 d’octubre del 2020

Trail Popular Solidari de Sant Climent

DESCRIPCIÓ:

El Trail Popular Solidari de Sant Climent és una cursa de trail que enguany està pensada per realitzar amb total independència i autonomia, sol/a o acompanyat/da, el dia i l’hora que cadascú triï durant un període de temps i pel recorregut proposat per l’organització en qualsevol de les seves dues distàncies (7k i 10k) sense necessitat de contacte físic amb l’organització, voluntaris o altres participants.

Excepcionalment, aquells que no visqueu a Sant Climent i no pogueu fer-lo entre setmana, podeu triar un recorregut alternatiu i compartir-lo amb nosaltres.

ÉS APTA PER A TOTES LES EDATS I SENSE LÍMIT DE TEMPS!

LLOC:

Sortida i arribada: Plaça Lluís Companys (Sant Climent de Llobregat)

DURADA:

Del 15 al 29 de novembre.

RECORREGUTS:

Mateixos que al 2019.

Atenció: els punts conflictius estaran marcats.

 7.200m

10.400m


 

CLASSIFICACIÓ:

És una cursa no competitiva i, per tant, el nostre principal objectiu no és crear una classificació. De totes maneres, tots aquells que us agradi picar-vos ens podreu enviar els vostres recorreguts (foto on aparegui el mapa, la distància i el temps) i el dia 29 penjarem les classificacions a les nostres xarxes.

INSCRIPCIONS:

Des del 4 d’octubre fins al 26 de novembre a través del nostre formulari i enviant comprovant del pagament de la inscripció a cursasantcliment@gmail.com abans del 27 de novembre.

Una vegada rebuda la inscripció us enviarem un mail amb el dorsal virtual i els tracks dels recorreguts.

Durant la durada de la cursa podràs fer el recorregut tantes vegades com vulguis i, fins i tot, fer totes dues distàncies.

PREU:

Si bé, es poden realitzar els recorreguts de manera lliure, hem establert un preu de 5€ per cada corredor/a que vulgui participar de manera oficial, rebent el seu dorsal virtual, compartint la seva marca i experiència amb nosaltres i entrant al sorteig que realitzarem el dia 29.

Qui consideri que vol o pot aportar més, tota ajuda és benvinguda.

El 100% de la inscripció anirà destinada a ACNEFI (Associació Catalana de les Neurofibromatosis), una entitat que té l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones amb neurofibromatosis, oferint informació i suport familiar, així com també ajudant a la investigació amb el fi de trobar la seva cura.

PREMIS

Tal com hem dit anteriorment, al ser una cursa no competitiva, no es donaran premis als primers classificats.

El dia 29 al vespre es realitzarà un sorteig dels nostres col·laboradors on hi podran participar tots els inscrits. El sorteig serà retransmès en directe per Instagram (@trailsantcliment)

EINES NECESSÀRIES:

Per poder participar només cal realitzar la inscripció i tenir ganes de passar-ho bé. En cas que vulguis compartir el teu recorregut amb nosaltres necessitaràs:

-        -  L’aplicació gratuïta Strava des d’on ens podràs enviar una captura de pantalla del teu recorregut un cop acabat (abans del dia 29 de novembre a les 20h)

-       -   Un rellotge amb GPS. Ens hauràs d’enviar l’arxiu gpx de realització del recorregut a cursasantcliment@gmail.com abans del dia 29 a les 20h o bé vincular-ho amb Strava o similar i enviar-nos la captura de pantalla.

Per a poder seguir el recorregut si no el coneixes necessitaràs:

-          Un telèfon o rellotge amb GPS activat.

-          Una aplicació de lectura de gpx instal·lada en el teu telèfon (ex. Strava, GPX VIEWER)

-          Descarregar l’arxiu gpx per a poder seguir el recorregut a través del teu telèfon o dispositiu GPS.

*Si et perds, no et preocupis, pots fer el recorregut tantes vegades com vulguis.

XARXES SOCIALS

Comparteix les fotos de la ruta, el teu dorsal i la teva experiència a les xarxes socials  i etiqueta'ns (@trailsantcliment #trailpopularSC). Ens encantarà veure com gaudeixes, de nou, de les “nostres” muntanyes!!!

Segueix-nos al Facebook i al Instagram (@trailsantcliment) per a estar al dia de les nostres novetats.

RESPONSABILITATS:

El Trail Popular Solidari de Sant Climent recomana seguir les  mesures de seguretat i els protocols sanitaris de l'Estat a cada moment per al desenvolupament de la prova, res és més important que la nostra salut.

*Recordeu:

- Distància d’1’5m

- Mascareta a l’inici i al final, i en cas de no poder mantenir la distància.

- Desinfectar-se les mans abans de l’inici i en acabar.

SIUSPLAU, CUIDA LA MUNTANYA. Si generes algun residu al llarg del recorregut, llença’l a la brossa en arribar. Tots ho agrairem.

L’organització no es fa responsable dels accidents i responsabilitats derivades durant el transcurs de l aprova Trail Popular Solidari de Sant Climent des del 15 fins al 29 de novembre de 2020.

Per a qualsevol comunicació amb l'Organització via mail: cursasantcliment@gmail.com

El nostre motiu i principal objectiu de fer aquest format és passar-ho bé i gaudir del que ens agrada, per tant, apliquem sentit comú. Ens veiem a la muntanya!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada